Find her inspiration til at arbejde med Værksteder med Verdensmål!

Materialet lægger op til, at børnene gennem kunstneriske og kreative værksteder udtrykker sig på baggrund af de syv sange og Verdensmålene. Det er vores håb, at materialet vil skabe en øget bevidsthed om vores forbundethed med andre mennesker og naturen samt inspirere til at arbejde kreativt og innovativt med Verdensmålene – et ellers svært tilgængeligt og lidt kompliceret stof.

Klik på den enkelte sang – lyt til sangen og hent lydfiler, sangtekster, noder og inspirationsmateriale til kreative aktiviteter og Værksteder med Verdensmål. Du finder også alt materialet samlet, lige til at downloade og gå i gang med.

God fornøjelse!

SANGENE

TEKSTER, NODER OG INSPIRATION

 

LIVET I HAVET

Sangen ’Livet i havet’ skaber et poetisk og drømmende univers, hvor vi oplever livet under havoverfladen. Vi hører også dyrene råbe om hjælp – kan vi høre dem? Sangen pirrer nysgerrigheden og giver os lyst til at gå på opdagelse i havet.
Gå på opdagelse i alt materialet til “Livet i havet”!

INSPIRATIONSKATALOG

Vil du arbejde kreativt med Verdensmålene – med udgangspunkt i Sange til Verden? Så kan du finde inspiration til kreative aktiviteter i Værksteder med Verdensmål i inspirationskataloget.
Download inspirationskatalog til Værksteder med Verdensmål!

LILLE DU

’Lille du’ giver nogle billeder på, hvad det vil sige at være barn i Danmark i forskellige familier. Sangen stiller spørgsmål til refleksion. For hvad er det egentlig, der gør os glade, når det kommer til stykket, og hvad er det vigtigste for os her i livet?
Gå på opdagelse i alt materialet til “Lille du”!

    

ALLE SANGTEKSTER MED NODER

Vil du gerne have alle sangtekster og sangnoder? Så hent dem samlet her – måske får I lyst til at arbejde med flere af sengen?
Download alle sangtekster med noder!

JEG LEVER OG JEG ÅNDER

’Jeg lever og jeg ånder’ er en sang med mange betydningslag. Den tager udgangspunkt i håbet om at give en smuk verden videre til kommende generationer og er en hyldest til livet, som har værdi i sig selv.
Gå på opdagelse i alt materialet til “Jeg lever og jeg ånder”!

ALLE BANDNODER

Vil du gerne have bandnoder til alle sangene samlet? Så kan du downloade dem her. Eller klik dig ind på den enkelte sang og hent bandnoder til lige præcis den sang, du gerne vil arbejde med.
Download alle bandnoder!
Download big band-partiturer!

FOR ENDEN AF ET EVENTYR

Det lyriske univers i sangen ’For enden af et eventyr’ op til at fantasere og forestille sig livet under havoverfladen. Sangen beskriver også vores tid som et eventyr, der er ved at ende. Men hvad skal der til for, at vores og verdens eventyr ender godt?
Gå på opdagelse i alt materialet til “For enden af et eventyr”!

ALLE KORARRANGEMENTER

Vil I synge med på alle sangene? Så finder du alle korarrangementer samlet her – lige til at printe ud og gå i gang med!
Download alle korarrangementer!

SOMMEREN ER I HUS

’Sommeren er i hus’ skaber nogle sjove billeder på, hvordan vores liv forandrer sig med klimaforandringerne. Selvom måske drømmer os væk til sol og sommer, så er der alligevel så meget, vi skal passe på – ikke bare i vores lille land, men over hele kloden…
Gå på opdagelse i alt materialet til “Sommeren er i hus”!

DRØM OM SELVHJÆLP

’Drøm om selvhjælp’ er en poetisk og lyrisk sang, der lægger op til refleksion over temaet social trivsel og sundhed. Sangen rummer både alvor, dybde og håb og leder tankerne hen på de store spørgsmål, der præger vores tid.
Gå på opdagelse i alt materialet til “Drøm om selvhjælp”!

VEJLEDNINGER TIL VÆRKSTEDER MED VERDENSMÅL:

TIL VORES JORD

’Til vores jord’ lægger op til at have fokus på hverdagsvaner. Tag gerne en snak om ressourcer, og hvordan vi kan genbruge og inddrage naturens ressourcer på en sjov og legende måde i vores hverdag.
Gå på opdagelse i alt materialet til “Til vores jord”!

ALLE DANSEVIDEOER

Hvordan danser man som en fisk, der glider gennem havet, eller hvordan danser man som følelsen ‘håb’? Få inspirations til alle dansene til sangene i disse videoer.
Se alle dansevideoer!
Translate »