Horsens Kommune

Arrangør:
Horsens Kommune

Kontaktperson:
Søren Friang Klougart

Telefon:
76 29 23 16

Email:
sfk@horsens.dk

Læs mere:

Projektbeskrivelse:
I Horsens Kommune bliver Fællessangen sunget på størstedelen af kommunens folkeskoler og børnehave fredag d. 20. januar kl. 10.30. Dette vil være suppleret af en event på gågaden i Horsens, hvor de omkringliggende skoler og børnehaver vil blive opfordret til at komme ned og deltage i Fællessangen fra dette sted.

I løbet af januar & februar vil 2 herboende cubanske dansere som en del af projekt ‘Ta’ fat om dansen’ komme ud i kommunens børnehaver og lave en workshop, hvor de ældste børn lære årets dans (som jo er lavet til Fællessangen). Der arbejdes pt. på at lave en opfølgning på skolerne omkring maj-juni for de mindste klasser og de nye kommende elever fra børnehaverne. På denne måde vil projektet også kunne fungere som en art brobygning, da børnehavebørnene allerede kender dansen og derfor har noget, som de kan føle sig trygge i i dette nye møde med skolen.

Lørdag den 21. januar kl. 11.00 står Komediehuset i spidsen for en festlig, farverig og fornøjelig forestilling på FÆNGSLET i Horsens, hvor børn og unge fra hele Horsens Kommune viser, hvad byens unge kulturelle vækstmiljø kan præstere. Pt. er skoler, institutioner, foreninger m.fl. inviteret til at byde ind med indslag til forestillingen, som Komediehuset skal strikke sammen til en sammenhængende forestilling for op mod 800-900 publikummer.

Samarbejdspartnere:
AARHUS2017_logo_DK_RGB_Light-blue

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »