Favrskov Kommune

Arrangør:
Favrskov Kommune

Kontaktperson:
Frederik Schøler

Telefon:
61 46 30 71

Email:
fsch@favrskov.dk

Hjemmeside:
www.favrskov.dk

Titel på projektet:
Månelys over Ønskelandet

Kort projektbeskrivelse:
I Favrskov ønsker vi at indbyde børn og unge til landsbyen Skjød midt i kommunen, hvor de omkring en stor træfigur – 8 – 10 meter høj – skal være med til at lave aktiviteter for, af og med hinanden. Der vil være en aldersmæssig progression således at børnehavebørn synger dagen ind, hvorefter hhv. grundskolerne, gymnasieskolerne og højskolerne ankommer i løbet af dagen. Arrangement er for hele familien, men det sætter kultur for, af og med børnene i centrum.

favrskov-plads-skitsen-002

Når mørket falder på, bliver aftenen sunget ind af korene i Favrskov kommune, der bliver projekteret op i vintermørket. Bagefter antænder vi den store træfigur, der forsvinder i imponerende flammer, brænder ud og symboliserer kulturens kvalitet som hændelser i øjeblikket – lidt ligesom drømme og ønsker.

Frederik Schøler, Kulturformidler og Biblioteksmedarbejder fra Favrskov kommune har skrevet en fin fortælling om Ønskelandet. Den skal læses højt i alle kommunens Børnehaver og være med til at give børnene inspiration og sætte deres fantasi i gang i forhold til deres eget Ønskeland – læs historien her og find vejen til dit eget Ønskeland.

Se programmet her

Samarbejdspartnere:
AARHUS2017_logo_DK_RGB_Light-blue

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »