BRUGBAR KOMMUNIKATION // STRATEGISK KOMMUNIKATION

Onsdag den 18. november kl. 9:00-12:00 i Silkeborg

 

FÅ JERES VIDEN TIL AT BATTE FOR BRUGERNE.
Ved I, hvad der optager dem, jeres viden er relevant for? Hvordan er jeres viden brugbar for dem? Hvordan får I bedst jeres viden ud til dem, I gerne vil have skal bruge den? Hvordan er sociale medier vejen frem for jer? Hvor er jeres brugere, og hvor vil I være? Hvordan inddrager I målgruppen i jeres kommunikation?

VIS JERES VIDEN.
Hvordan får I synliggjort jeres viden og resultater for relevante aktører? Hvordan kan I bedst positionere jer? Hvad står I for?

Underviser:
Camilla Mehlsen er underviser på kurset. Hun vil sørge for både at komme med gode råd og eksempler, som er relevante for alle jer, der arbejder med børne- og ungekultur. Desuden bliver der mulighed for i fællesskab at arbejde med dine behov: kommunikation i din institution eller dit projekt.

Download invitationen her

Download Camilla Mehlsens slides her

Efter kurset kl 12:30 holder BUM – Netværk for Børne- og Ungekultur i Region Midtjylland ekstraordinær generalforsamling i samme lokale for at fastsætte medlemskontingentet for 2016.


PRAKTISK INFORMATION:
Sted:

Den Kreative Skole
Bindslevsplads 7, Silkeborg

Pris:
Kurset er gratis for medlemmer af foreningen BUM – og medlemmet kan tage én kollega med gratis
Øvrige: 250 kr.
Prisen inkluderer morgenbrød med kaffe/the.

Tilmelding:
DER ER LUKKET FOR TILMELDING

Tilmeldingsfrist: onsdag den 11/11.
Ved afbud efter den 11/11 refunderes deltagergebyret ikke.

Om Camilla Mehlensen:
Camilla Mehlsen er stifter og direktør af Mehlsen Media. Hun arbejder i krydsfeltet mellem medier, læring og teknologi og har flere års erfaring med forskningskommunikation. Camilla er jævnlig ordstyrer for forskningsbaserede debatter, bl.a. for Information og Aarhus Universitet og holder oplæg om digitale børn og unge. Hun laver også medietræning af eksperter. Hun er bl.a. tidligere forlagschef for Danmarks Pædagogiske Universitetsforlag og kommunikationsleder for Learning Lab Denmark. Cand. mag. i dansk.
www.mehlsenmedia.dk

Spørgsmål?
Kontakt:
Karina Nordtorp
info@bumkultur.dk
2688 1415

Translate »