’Jeg lever og jeg ånder’ er en sang med mange betydningslag. Den tager udgangspunkt i håbet om at give en smuk verden videre til kommende generationer. Den opstiller nogle billeder, som vi får lyst til at undersøge – hvordan ser mon ånde, lange skygger og stille morgentimer ud? Sangen er samtidig en hyldest til livet, som har værdi i sig selv. Livet er dyrebart og meningsfuldt, og det skal vi værne om – også for fremtiden.

 

“Jeg lever og jeg ånder” er skrevet af:

Magnus Lyngdorf Steffensen er fra Grenå og går på MGK Østjylland. Han har skrevet sangen ’Jeg lever og jeg ånder’.
 
Lyt til sangskriverens indspilning af “Jeg lever og jeg ånder”:
Download lydfilen her
Lyt til den pædagogiske udgave af “Jeg lever og jeg ånder”
Download lydfilen her
Få inspiration til dans her:

Sangtekster og noder

Sangtekst og noder
Bandnoder
Korarrangement

Værksteder med Verdensmål

Vejledning til Dans og bevægelse
Vejledning til Billedkunst
Vejledning til Animation
 
 
Translate »