BUM – Netværk for Børne- og Ungekultur i Region Midtjylland
”MASKINRUM OG VISIONER”

BUM-seminar
fredag den 29. januar 2016 kl. 9:00 – 15:30

Download alle powerpoints her

Download programmet (PDF) her

FORMIDDAG i maskinrummet:
• Aarhus 2017 i et børne- og ungekulturelt perspektiv
• Projekt-pitches*
• Networking
• Opsummering ved Louise Ejgod, Rethink Impact, Aarhus 2017

*BUM forbeholder sig retten til at udvælge, hvilke projekter som skal pitches, for at sikre spredning i målgruppe, geografi og kunstnerisk genre.

Læs om projektpitches på BUM netværkets facebook

EFTERMIDDAG i helikopterperspektiv
• ’Dannelses- og kreativitetsprocesser hos børn og unge’ oplæg ved Lars Geer Hammershøj, prof., DPU, AU:
”Jeg vil give et bud på, hvordan dannelses- og kreativitetsprocesser kan forstås. Dannelse adskiller sig fra læring ved at være en proces der ændrer ens måde at forholde sig til sig selv og andre på og det interessante er derfor, hvordan kunst og kultur kan være anledning hertil. Kreativitet handler om at forholde sig åbent og skabe nyt, men på forskellig måde alt efter om der er tale om leg eller kunst. Jeg vil derfor give et bud på, hvilke dannelses- og kreativitetsprocesser, der er dominerende og bør fremmes på henholdsvis dagsinstitutions-, skole- og ungdomsuddannelses-niveau. Endelig vil jeg lægge op til diskussion af, hvilke muligheder og udfordringer folkeskolereformen rummer for at fremme disse processer gennem kunst og kultur.”

”Lars Geer Hammershøj forstår at tale ind i en pædagogisk, kulturel og filosofisk kontekst, så relevansen hele tilden er til stede, lige meget hvilken baggrund man kommer med,” siger Astrid Guldhammer, Børnekulturhuset i Aarhus

• Debat: ’Børne- ungekultur – maskinrum og visioner’

Har du spørgsmål, kan du kontakte:
Kirsten Langer
E: projekt@kulturprinsen.dk
T: 2688 1415

Translate »