BLIV MEDLEM I BUM

Som medlem af Foreningen BUM er du med til at støtte BUM-netværkets arbejde med at fremme børn og unges møde med kunst og kultur. Er du medlem af foreningen, kan du desuden deltage i arrangementer i BUM, f.eks. den årlige BUM-konference, til medlemspris.

Både enkeltpersoner, organisationer og institutioner kan blive medlem af Foreningen BUM:

  • Ved indmeldelse får du som personligt medlem mulighed for at komme med på den årlige BUM-konference til den reducerede BUM-medlemspris. Ønsker I derudover at tilmelde flere til konferencen, kan I deltage til normal konferencepris eller melde jer ind enkeltvis via det personlige medlemskab. Medlemskabet er bundet til én specifik person.
  • Ved indmeldelse får I som institution mulighed for at få sende en vilkårlig medarbejder fra institutionen med på den årlige BUM-konference til den reducerede BUM-medlemspris. Medlemskabet er dermed ikke bundet til én specifik person hos institutionen. Ønsker institutionen herudover at tilmelde flere til konferencen, er der mulighed for at deltage til normal konferencepris eller melde sig ind enkeltvis via det personlige medlemskab.

BLIV MEDLEM

Skriv til BUM sekretariatet:
Mona Birgitte Pedersen
mobp@kulturprinsen.dk

MEDLEMSFORDELE

Som medlem har du mulighed for at
deltage i den årlige BUM-konference
til den reducerede medlemspris

ÅRSKONTINGENT

Institutioner & organisationer: 500 kr. 

Enkeltpersoner (personligt medlem): 250 kr. 

SE OVERBLIK OVER ALLE MEDLEMMER  HER