BUM-Seminar i Den Gamle By - hent programmet her

// Karoline, BUM

Er du interesseret i at høre om og opleve, hvordan museer og kulturformidling kan gøre en forskel for børn med særlige udfordringer? Så kom til vores næste BUM-seminar, som finder sted i Den Gamle By i Århus d. 29.9. Her vil museumsformidler Anne-Marie Van Dassen og undervisningsansvarlig Marianne Bager præsentere deres tilrettelagte formidlingsforløb for børn med særlige behov.

NB: Seminaret er udsat til d. 10.4.2018.

Du kan downloade programmet her.

Vi vil se på, hvordan museer kan tilbyde et alternativt læringsrum og have en positiv indvirkning specifikt på denne gruppe børns indlæringsevner og kompetencer. Den Gamle By har siden 2011 arbejdet målrettet med undervisningstilbud for specialskoler og klasser. Resultatet er en lang række varierede specialforløb, der i dag giver børn med særlige behov samme mulighed som andre for oplevelse og læring på museet.

På seminaret vil du desuden møde Jannike Olesen, som er specialklassepædagog på Hasle Skole i Aarhus og tidligere har samarbejdet med Den Gamle By. Der vil være workshops og dialog om, hvordan museer generelt kan være vigtige medspillere i særligt tilrettelagte undervisningsforløb – også uden for museets rammer. Vi vil igen sætte fokus på, hvor vigtigt det er at etablere samarbejder på tværs af kulturinstitutioner, dagtilbud, skoler og kommunale instanser.

Tilmelding: senest 15.9. til asro@kulturprinsen.dk

 

Hvis du ønsker at læse mere om kulturformidling for børn med særlige behov, kan du læse denne best practice-publikation, der er udgivet i forbindelse med et landsdækkende samarbejde om ”Museumsundervisning for børn med særlige behov”.

 

 

 

 

00

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »