Bliv klogere på æstetiske læreprocesser i partnerskaber mellem kulturinstitutioner og dagtilbud

Vil du gerne blive klogere på, hvordan du anvender bl.a. billedkunst og den lokale kulturarv som pædagogisk redskab i den æstetiske dannelse? Og ønsker du inspiration til, hvordan du konkret kan arbejde med det pædagogiske læreplanstema kulturelle udtryksformer og værdier?

Så vær med, når Børnekulturhuset i Aarhus i samarbejde med ULF inviterer til en spændende dag for pædagoger, pædagogmedhjælpere og pædagogstuderende om partnerskaber mellem dagtilbud og kulturinstitutioner:

d. 21. februar kl. 9-16.30 i Væksthusene, Science Museerne, Peter Holms Vej, 8000 Aarhus.

Dagens program tager udgangspunkt i projekterne På Spor af Kunsten, et partnerskab med fokus på at anvende billedkunst og billedsamtalen som pædagogisk redskab, og De små Bydetektiver, et partnerskab med fokus på at arbejde med den lokale kulturarv og arkitektur, hvor identitet og forankring har været tema.

Erfaringerne fra projekterne danner baggrund for et teoretisk og praktisk oplæg om æstetisk dannelse ved Henriette Klitnæs, cand.pæd. og lektor ved VIA – samt inspirationskursus med fokus på det pædagogiske læreplanstema Kulturelle udtryksformer og værdier (Line Frøslev, billedkunstner)

Deltagelse er gratis – tilmelding senest fredag d. 9.2.2018.

Tilmeld dig her

 

Yderligere information:

Malene L. Thomassen

ULF i Aarhus / Børnekulturhuset

malyt@aarhus.dk

 

 

 

00

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »